x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comunicació
L'Ajuntament de Castelló torna a demanar la recepció de TV3 al País Valencià

28/01/2012 Comunicació
L'Ajuntament de Castelló torna a demanar la recepció de TV3 al País Valencià L'Ajuntament de Castelló torna a demanar la recepció de TV3 al País Valencià | Autor: Arxiu
Les quatre forces polítiques presents al consistori castellonenc s'han posat d'acord per a aprovar, en el Ple municipal  una declaració institucional proposada pel BLOC, en la qual es ratifica la postura de l'Ajuntament sobre TV3, que ja van aprovar ara fa un any: defensa de la ILP presentada a Madrid i exigència del retorn del senyal i petició a la Generalitat Valenciana per a que negocie amb la seua homòloga catalana un acord de reciprocitat, per tal que TV3 es veja al País Valencià i Canal 9 al Principat, i que tots dos demanen al ministeri el múltiplex que ho faça possible.

Recordem que La plataforma Sense Senyal_Castelló i Acció Cultural del País Valencià (ACPV) estan treballant conjuntament en tota una sèrie d’activitats per recordar que el pròxim 17 de febrer farà un any que els valencians no podem sintonitzar TV3.

Les mobilitzacions tindran com a cloenda una manifestació que es celebrarà a la ciutat de Castelló el proper dissabte 18 de febrer, on s’invita a participar a tots els ciutadans i ciutadanes del País Valencià.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid