Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Noves mobilitzacions contra el cessament de les emissions de TV3 al País Valencià

A Gandia (Safor), més d'un miler de persones; a A Llíria (Camp del Túria), unes tres-centes; a Elx (Baix Vinalopó), més de tres-centes i també n'hi han hagut protestes a Pedreguer (Marina) i Vilafranca del Maestrat.
 
La concentració d'ahir a la tarda a Gandia, és la tercera que s'aplega en els darrers dies contra el tancament de TV3 al País Valencià. A més a més a la capital de Safor,  dijous passat, l'Ajuntament ja va aprovar una moció de condemna del cessament i Gandia TV, que emet íntegrament en català des de fa 25 anys, també ha rebut un avís administratiu de la Generalitat Valenciana en què s'insta a posar fi a les emissions perquè no li ha atorgat la llicència de TDT que la televisió pública comarcal havia sol·licitat.

06/03/2011 00:52 Comunicació

aw5py2kgy29uy2vudhjhy2ndszm_191479_4_6458_1A Llíria

Prop de 300 persones del Camp de Túria es van aplegar ahir al migdia a la plaça Major de Llíria. Cal recordar, que aquesta setmana una denúncia del PP municipal porta la guàrdia civil al Casal Jaume I per demanar els permisos de la concentració per TV3 de dissabte

 

 

 

 

 

tv3-2-285x189Elx,

s’ha sumat a les mobilitzacions contra el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià que tenen lloc arreu del nostre país. Més de tres-centes persones es van congregar ahir a la plaça de Baix per reclamar la tornada d’aquest canal a les pantalles valencianes a ritme i so de tabal i dolçaina. I, com no, el dinar vegetarià posterior ha reunit vora dues-centes persones al Casal ACPV.

 

 

 

 

Per saber-ne més

Continua el clam popular arreu de la nació per veure TV3 al País Valencià

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid