Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mataró reclama la lliure recepció de TV3 al País Valencià

El ple municipal aprova la moció defensada per la CUP de Mataró  amb 14 vots a favor i 11 en contra. El PP i PSC-PSOE van posar impediments a l'aprovació d'un tema que afecta a la llibertat d'expressió i a la unitat de la comunitat de llengua catalana.

Ahir al vespre, poc abans que comencés el Ple municipal,  es realitzar una breu concentració davant de l'Ajuntament de Mataró per solidaritzar-se amb Acció Cultural del País Valencià i demanar la restitució del senyal de TV3 al País Valencià.

04/03/2011 10:18 Comunicació
Es van desplegar pancartes de la CUP, la plataforma Mataró per la Independència i Maulets. També es  va llegir la moció unitària secundada per la CUP, ERC, CiU i ICV i, tot seguit, les persones concentrades es van desplaçar a la Sala de Plens on es van desplegar cartells de suport.
 
Durant el debat al Ple, Juliana Bacardit va fer una intervenció en nom de la CAL i  es va traslladar el text a l'Alcalde perquè el tingués en consideració.

El PP va presentar un text propi defugint tot allò que fes referència a la censura practicada pel seu partit i, d'altra banda, el PSC-PSOE  va marejat el debat exigint la retirada de la part expositiva de la moció unitària perquè no volia que hi figurés cap referència a la responsabilitat del govern de Zapatero.

Per saber-ne més:

Continua el clam popular arreu de la nació per veure TV3 al País Valencià

 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid