Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Munten un menjador amb un televisor sense TV3 davant de les Corts Valencianes

Un sofà al carrer, guarnits amb pijames i una televisió sense TV3. Amb aquest atrezzo, i com si d'una casolana obra de teatre es tractés, una vintena d'activistes independentistes valencians van realitzar una acció sorpresa a les portes de l'edifici de les Corts Valencianes, aixecant així l'expectació mediàtica i veïnal.

Els actors van representar, mitjançant una performance visual, l'atac a la llibertat d'expressió i a la llengua catalana que suposa per als ciutadans i ciutadanes del País Valencià el tancament de les emissions del canal TV3.

03/03/2011 09:47 Drets i Llibertats

 

img_1402Amb una decoració semblant a la de qualsevol saló de casa familiar (amb un sofà, una taula i una televisió amb el logotip de TV3) i diverses persones simbolitzant una família valenciana amb la boca, els ulls i les oïdes tapades, els activistes han volgut denunciar el que consideren "una greu agressió als drets i les llibertats de totes les ciutadanes valencianes, que veuen com se lis impedeix escoltar, veure o parlar en la seua llengua pròpia".

 

Així, no han mancat les referències als partits polítics PP i PSOE, així com a l'estat espanyol, als quals han acusat de "corruptes i censors", "còmplices" i "assassins de la nostra llengua". També han demanat "llibertat d'expressió" i "no a la censura", alhora que anunciaven que "volem veure TV3".

 

Després d'una llarga estona representant la "família censurada" amb una gran pancarta que pregava "Llibertat d'expressió als Països Catalans. No a la censura" i repartint fulles informatives a tothom que s'apropava, finalment els membres d'aquests col·lectius van abandonar la seu de Les Corts Valencianes.

Per saber-ne més:

Continua el clam popular arreu de la nació per veure TV3 al País Valencià

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid