Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nova onada de mobilitzacions per veure TV3 al País Valencià

Aquest vespre a l'Alcúdia (Ribera Alta) i Algemesí (Ribera Alta) s'iniciarà una nova onada de manifestcions en contra del cessament de les emissions de TV3 al País Valencià.

Continuaran demà a Pedreguer, Vinaròs, Benigànim (Vall d'Albaida) i Cullera (Ribera Baixa).El proper dijous serà Vila-real (La Plana Baixa i dimar, 22 de març  a Alacant (Alacantí). És possible que s'afegeixen més poblacions, durant aquest cap de setmana. A Cullera, la concentració es farà als Jardins del Mercat i està convocada per l'Assamblea de Joves de la Ribera Baixa i el Casal d'ACPV de Cullera.

 

11/03/2011 01:44 Comunicació

La concentració a Cullera, que portarà per lema "Per la llibertat d’expressió, volem TV3 al País Valencià" començarà a les 19:30 hores i des de les entitats convocants es convida a tots els ciutadans de la comarca a sumar-s’hi. Invitació que també fan extensiva a tots els membres dels partits polítics, sindicats de treballadors i associacions progressistes. 

Des de l’Assembla de Joves de la Ribera Baixa (AJRB) i i des del Casal Jaume I es critica l’actitud del President de la Generalitat Valenciana Francisco Camps, per la seua delirant política que pot titllar-se d’autèntic genocidi cultural. Per últim, des de l’AJRB i des del Casal Jaume I de Cullera animen als ciutadans del País a contribuir econòmicament al pagament de la multa per valor de més de 600.000  € que ha imposat la Generalitat Valenciana a Acció Cultural del País Valencià.

Mobilitzacions:

Divendres 11 de març19:00h. Plaça Tirant lo Blanc. L'Alcúdia (Ribera Alta). Convoca PSPV-PSOE de l'Alcúdia.

19:30h. Plaça Major. Algemesí (Ribera Alta). Convoca Plataforma per TV3 d'Algemesí.

 

Dissabte 12 de març

12:00h.  Pedreguer (Marina Alta). Concentració per TV3 davant l'Ajuntament. Convoca Delegació d'ACPV a Pedreguer.

19:00h. Vinaròs. Concentració per TV3 a la Plaça de l'Ajuntament

19:00h. Benigànim (Vall d'Albaida). Concentració per TV3 a la plaça de l'Ajuntament. Convoca Plataforma Sense Senyal

19:30h. Cullera (Ribera Baixa). Concentració per TV3 als Jardins del Mercat de Cullera. Convoquen l'Assamblea de Joves de la Ribera Baixa i el Casal d'ACPV de Cullera. 

 

Dijous 17 de març

19:00h. Vila-real (La Plana Baixa). Cassolada per TV3 a la plaça Major. Convoca Plataforma La PLana per TV3.

 

Dimarts 22 de març
19:00h.  Alacant (Alacantí).Concentració per TV3 davant de la Casa de Bruixes (seu de la Generalitat Valenciana a Alacant). Convoca la Delegació d'ACPV a Alacant.
 

Per saber-ne més:

Continua el clam popular arreu de la nació per veure TV3 al País Valencià

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid