Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manifestació a la Ribera Baixa en suport a TV3

Unes 150 persones es van concentrar el passat divendres 1 d'abril a Polinyà del Xúquer en protesta pel tall de les emissions de la TV3 imposat per la Generalitat Valenciana.

La concentració, que es va celebrar a la plaça de l'Ajuntament de la localitat, ha estat convocada per Acció Cultural del País Valencià (ACPV), l'Assemblea de Joves de la Ribera Baixa (AJRB) i els col·lectius locals d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) i del Partit Socialista del País Valencià (PSPV) de Polinyà.

02/04/2011 21:20 Comunicació

La concentració va finalitzar amb la lectura d'un manifest per part del regidor d'EUPV Joan Nogueroles Garcia, membre de l'equip de govern local. Les entitats i partits convocants valoren molt positivament aquesta concentració i animen els ciutadans de la Ribera Baixa a acudir a la gran mobilització que es durà a terme el proper dissabte 16 d'abril i que iniciarà el seu recorregut a les 6 de la vesprada des de les Torres de Quart.

D'albra banda, el proper 15 d'abril es durà a terme la propera concentració contra el tancament de la TV3 a la plaça de l'Ajuntament de Corbera a les 8 de la vesprada i que està convocada per ACPV, l'AJRB i els col·lectius locals del PSPV i EUPV de Corbera. Amb aquesta ja seran 5 les concentracions que s'han realitzat a la Ribera Baixa per tal de protestar contra "el genocidi cultural que està perpetrant el govern de Francisco Camps al País Valencià".

 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid