Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Performance davant de les Corts Valencianes en contra el cessament de les emissions de TV3

Dimecres passat, cap a les 10'30 del matí, una vintena de membres del Centre Social Terra de Benimaclet, de l'assemblea de Maulets de L'Horta i de l’assemblea de València d’Endavant OSAN,  van realitzar una performance a les portes de l’edifici de Les Corts Valencianes a la ciutat de València.
Sota l'atenta mirada dels nombrosos transeünts que passaven a eixes hores per la Plaça Sant Llorenç del cap-i-casal i de les persones que entraven a participar del Ple Parlamentari setmanal de Les Corts, aquests activistes independentistes per la llibertat d’expressió (els quals formen part alhora de la “Plataforma #SenseSenyal” de la ciutat de València) van representat, mitjançant una performance visual, l’atac a la llibertat d’expressió i a la llengua catalana que suposa per als ciutadans i ciutadanes del País Valencià el tancament de les emissions del canal TV3. 

04/03/2011 11:58 Comunicació

Amb una decoració semblant a la de qualsevol saló de casa familiar (amb un sofà, una taula i una televisió amb el logotip de TV3) i tv3va4diverses persones simbolitzant una família valenciana amb la boca, els ulls i els oïts tapats, han volgut denunciar la greu agressió als drets i les llibertats de totes les ciutadanes valencianes, que veuen com se lis impedeix escoltar, veure o parlar en la seua llengua pròpia.

No han mancat les referències als partits polítics PP i PSOE, així com a l’Estat Espanyol, als quals han acusat de “corruptes i censors”, “còmplices” i “assassins de la nostra llengua”. També han demanat “llibertat d’expressió” i “no a la censura”, alhora que anunciaven que “volem veure TV3”.

Desprès d'una llarga estona representant la “família censurada” amb una gran pancarta que pregava “Llibertat d’expressió als Països Catalans. No a la censura” i repartint fulles informatives a tothom que s'apropava, finalment els membres d'aquests col·lectius han abandonat la seu de Les Corts Valencianes amb la complicitat de les nombroses persones que s'han apropat per fer costat als activistes.

Per saber-ne més:

Continua el clam popular arreu de la nació per veure TV3 al País Valencià

 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid