Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació de l’Assemblea Territorial "La Segarra per la Independència"

L’acte comptarà amb la presència del paer en cap de Cervera, Ramon Royes
 
L’Assemblea Territorial La Segarra per la Independència es presenta avui a les 19:00 hores a la Sala Francesc Buireu, a Cervera. L’acte comptarà amb la intervenció d’en Ramon Royes, Paer en Cap de Cervera, en Jordi Murgó, representant de les Terres de Ponent de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) , en Jaume Terribas, membre del consell permanent de l’ANC i en Ricard Garreta, de la Fundació Catalunya Estat. Avui també es presentarà l'Assemblea Territorial Maresme per la Independència a Mataró, a les 20:30 hores a la Sala d'actes del Foment Mataroní.

28/10/2011 00:39 Política
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid