Retallades
Centenars de treballadors de TMB es manifesten pels carrers de Barcelona

Les dificultats amb quŔ es troben per negociar amb l'empresa han generat les protestes

16/01/2012 Laboral
Centenars de treballadors de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) s'han manifestat a la plaša de Sant Jaume de Barcelona per protestar contra les retallades pressupostÓries aplicades al sector del transport p˙blic.

L'empresa ha cancel·lat la trobada que havia de fer a les 9h d'aquest dilluns amb representants sindicals, fet que ha empŔs els treballadors a concentrar-se davant de l'Ajuntament de Barcelona a la recerca del president de TMB, Joaquim Forn.

En principi, tots els treballadors estaven convocats, a instÓncies dels sindicats, a les oficines de TMB de l'estaciˇ de l'L1 de Santa EulÓlia, a l'Hospitalet de Llobregat, on s'havia de reprendre la negociaciˇ entre la direcciˇ i els representants sindicals.

El transport p˙blic es troba aquests dies en el centre de l'actualitat. Aquest dissabte s'han fet efectives les "mesures de racionalitzaciˇ", tala com remarca l'empresa,  en el servei d'autobusos, que ha suposat la supressiˇ de quatre lÝnies i reduccions en altres 23 durant els caps de setmana. Aix˛ i la pujada de preu dels bitllets aplicada des de comenšaments d'any ha revoltat els usuaris, que han convocat una nova vaga per a aquest dimarts.