Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salut
La CUP es posiciona contra l’esquarterament i la privatització de l’ICS i del sistema sanitari

 El portaveu de la CUP Marc Sallas ha manifestat que “aquest procés s’emmarca en el pla de retallades dels serveis públics impulsat per CiU al govern de la Generalitat i que la CUP considera una declaració de guerra al sector públic i als drets socials dels habitants de les comarques del Principat”. Afegint que “si es confirma que aquesta aposta, a nosaltres ens hi trobaran plantant-hi cara”

22/12/2011 Drets i Llibertats
El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que dirigeix el Sr. Boi Ruiz s’ha proposat trossejar l’Institut Català de la Salut (ICS) en petites parts que seran convertides en empreses l'any 2012, operació que suposarà l’esquarterament del sistema sanitari a les comarques de Lleida i de Girona i que afectarà diversos Centre d’Atenció primària (CAP) i els Hospitals Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i Josep Trueta de Girona. La CUP manifesta el seu rebuig més rotund al pla.

La formació entén que aquest pla cal englobar-ho dins d’un procés que pot suposar, a la pràctica, una privatització encoberta de la gestió dels centres sanitaris.

El portaveu de la CUP Marc Sallas ha manifestat que “aquest procés s’emmarca en el pla de retallades dels serveis públics impulsat per CiU al govern de la Generalitat i que la CUP considera una declaració de guerra al sector públic i als drets socials dels habitants de les comarques del Principat”. Afegint que “si es confirma que aquesta aposta, a nosaltres ens hi trobaran plantant-hi cara”, al mateix temps que reafirma el suport de la formació al personal dels centres, que fa mesos que estan en lluita contra les retallades al sector.

En aquest sentit, en els propers dies, les diferents assemblees locals de la CUP a Ponent i a les Comarques Gironines, presentaran mocions en defensa del servei públic de Sanitat i contra la seva privatització.
 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid