Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
L'Assemblea d'Indignats de Cappont lliura 2.347 signatures als Serveis Territorials de Salut de Lleida

Presenta una Taula de mesures per la recuperació i millora dels serveis i professionals al CAP i al barri i demana el seu compliment.

20/12/2011 Drets i Llibertats
L’Assemblea d’Indignats del barri Cappont de Lleida va presentar  als Serveis Territorials de Salut de Lleida les 2.347 signatures de veïns i veïnes recollides contra les retallades que està patint el CAP. Junt amb les signatures va lliurar  escrit de queixa on es demana als responsables de Sanitat conèixer de manera transparent els efectes de les retallades al Centre d’Assistència Primària, així com la seva retirada, posant per davant els drets dels ciutadans que no volen veure aprimar els serveis sanitaris públics en favor dels negocis privats. Com a Assemblea, entén que compta amb l’aval de les 2.347 signatures amb unes reclamacions que troben encaix legal en els més elementals drets que els ciutadans ostenten com a usuaris de la sanitat pública catalana.

En aquesta direcció, va lliurar una Taula de mesures per a la recuperació i optimització dels serveis i professionals al CAP i el barri de Cappont perquè a partir del 15 de gener de 2012 el centre recuperi els nivells òptims d’assistència sanitària. Unes mesures en què es demana posar fi a les llistes d’espera de 2 mesos, el restabliment de totes les substitucions per a baixes del personal i el compromís de no implementar processos que comportin la gestió privada del CAP, entre altres.

Paral·lelament, proposa la creació del Consell de Salut del barri perquè des de tots els àmbits puguem treballar plegats en programes de prevenció, preservació de la Salut i participació dels usuaris en els òrgans comunitaris.

Alhora, denuncia que les retallades al CAP i la opacitat amb que s’apliquen suposen una vulneració dels nostres drets per infracció de la Carta de Drets i Deures dels Ciutadans en relació amb la Salut i l’Atenció Sanitària de 2001.

Coincidint amb el lliurament de signatures, alguns mitjans de comunicació han publicat que Els metges de família denuncien un deteriorament del servei als CAP i que Salut oferirà als metges gestionar com a empreses els CAP de Lleida i àrees de l'Arnau
 
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  5. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  6. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  7. La CACG es nega a canviar l'itinerari de la protesta antimonàrquica del proper dimecres
  8. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  9. Fa 6 anys de la mort d'Eva Serra i Puig, lluitadora independentista i historiadora
  10. Mobilització a Barcelona i Girona contra la turistificació
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid