Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
La Bisbal del Penedès lliura 1.800 signatures al Departament de Salut

L’alcalde de la Bisbal del Penedès, Josep M. Puigibet (ERC) ha lliurat aquest al matí  a la delegació de Tarragona del departament de Salut 1.800 signatures que en els darrers mesos ha anat recollint en contra de les retallades de salut.

13/12/2011 Drets i Llibertats
El batlle ha denunciat que a la Bisbal un sol metge ha d’atendre fins a 3.800 persones i que tenen una única ambulància per tota la comarca.

Josep M. Puigibet ha aprofitat per fer una crítica dura a la classe política catalana, “al marge del color polític”, perquè en la seva opinió, no representa la voluntat del país. Segons Puigibet, “no s’hi val a culpar sempre Espanya” perquè la culpa recau en els polítics de Catalunya, els quals els va titllar de “porucs”. L’alcalde de la Bisbal ha denunciat que les retallades de la sanitat són “l’inici del desballestament de l’estat del benestar”.

El lliurament de les signatures, que s’han recollit al consultori mèdic i a l’Ajuntament, és un gest que l’alcalde republicà considera que “molts alcaldes haurien de fer” perquè, en la seva opinió, la situació és “esperpèntica”.

Puigibet ja va portar a terme una acció de protesta als Serveis Territorials de Salut el 16 de gener de 2009, quan  es va tancar amb el seu equip de govern per reclamar un consultori nou per al municipi; el consultori es va acabar construint i fins i tot va aconseguir que la consellera Marina Geli anés a inaugurar-lo.

Font: La Fura.cat
 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid