Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP anima els treballadors de la salut a mobilitzar-se per la sanitat pública

La CUP de Sabadell ha manifestat el seu suport als treballadors de la sanitat afectats per les retallades del Govern. Segons denuncia, "estem presenciant una nova ofensiva contra la Sanitat Pública per part de les forces polítiques i econòmiques que governen el Principat".

A la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, la direcció ha presentat un ultimàtum a les treballadores i treballadors: o s'accepten una sèrie de retallades salarials i d'ampliació de la jornada laboral, o s'implementaran ERO que poden afectar a la totalitat de la plantilla.

07/07/2011 21:54 Drets i Llibertats
La formació condemna rotundament qualsevol atac a la sanitat pública catalana, sigui en forma de retallades salarials, en drets o condicions laborals, o en forma d'expedients de regulació, i anima el conjunt de treballadors del Parc Taulí "a no acceptar el xantatge patronal, rebutjant totes les propostes que suposin un deteriorament dels seus drets i un atac a la Sanitat Pública". En aquest sentit, reocrda que en altres centres del país on s'havien pactat retallades les direccions han acabat implementant també ERO, burlant-se així dels acords.

En aquest context, la CUP assenyala que aquest conjunt de retallades, iniciades durant el govern tripartit, formen part "del procés de privatització de la sanitat pública i s'emmarquen en el pla de mesures ultraliberals que no pretenen res més que destruir el poc Estat del "Benestar" que queda, eliminant tot allò que sigui "públic"".

Per saber-ne més:

Un miler de persones es manifesta a Sabadell en contra de les retallades sanitàries 

L'alcalde de Sabadell (PSC) cobrarà 81.000 euros l'any 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid