Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
18-D
El Baix Llobregat marxa contra les retallades

La comarca del Baix Llobregat va viure ahir una protesta descentralitzada que va implicar tots els municipis

19/12/2011 Drets i Llibertats
La comarca del Baix Llobregat va viure ahir una protesta descentralitzada que va implicar tots els municipis. El Baix és una de les comarques que més intensament s'han mobilitzat, municipi a municipi, contra les retallades sanitàries i els tancaments de centres sanitaris, amb manifestacions i ocupacions de CAP.

Mig miler de persones van tallar durant més d'una hora ahir diumenge el Pont de Quatre Camins com a mostra de rebuig a les retallades socials que aplica el Govern d'Aatur Mas. Provinents de quatre columnes diferents, els manifestants vinguts a peu des dels diferents pobles del Baix Llobregat es van trobar al Pont de Quatre Camins de l'N-340, a Molins de Rei, on s'hi van estar durant una hora. Els veïns del Baix Llobregat van marxar sota els lemes "No a les retallades socials" i "Amb la nostra salut no s'hi juga".

Allà, es va llegir un manifest i es van denunciar les retallades sanitàries que estan patint els municipis del Baix Llobregat.

La columna nord va partir de Martorell i va passar per Sant Andreu de la Barca i Pallejà. La columna est va passar per Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat i Molins de rei. La columna sud per Sant Boi de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts i l'oes per Vallirana, Elgorriaga Cervelló i Corbera.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid