Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
El CAP del nucli antic de Sant Salvador de Guardiola fa un mes i mig que està tancat

L'Ajuntament no ha volgut assumir el manteniment del CAP

20/12/2011 Drets i Llibertats
Fa un mes i mig que el CAP del nucli antic de Sant Salvador de Guardiola (Bages) està tancat. L’edifici en qüestió, construït els anys 90, fa anys que té problemes d’humitats degut a una deficient construcció. Arran de les fortes pluges de principis de novembre, aquests problemes s’han agreujat i el CAP s’ha hagut de tancar. Ho ha denunciat la CUP, que afirma que actualment els pacients s’han de desplaçar al CAP del Calvet, amb els problemes de mobilitat que això comporta.

Segons l’Ajuntament, Althaia és responsable del manteniment del CAP i no ha volgut assumir aquesta actuació. Finalment, després d’un mes i mig, des de l’Ajuntament es realitzaran unes petites obres de condicionament de l’espai perquè pugui reobrir abans de finals d’any.

La CUP lamenta la lentitud d’actuació per part de l’Ajuntament en aquest cas, ja que és un servei bàsic del poble, i insta el consistori a exigir a Althaia que compleixi els acords presos amb l’Ajuntament i a realitzi les obres estructurals necessàries per tal de solucionar el problema.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid