Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2002 Decretat l'estat d'excepció a Colòmbia

2002 Decretat l'estat d'excepció a Colòmbia

12/08/2002 Tal dia com avui

Només quatre dies després de prendre possessió com a president del país, Álvaro Uribe decretava l'estat d'excepció a Colòmbia amb l'objectiu de fer front a l'ofensiva de les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia (FARC). A partir de les atribucions especials que li va concedir l'estat d'excepció, una de les primeres mesures adoptades per Uribe va ser l'increment de l'1,2% de la contribució de les rendes més altes, de manera que es calculava recaptar uns 778 milions de dòlars, que s'utilitzarien per a pagar els contingents militars i de contrainsurgència per a combatre les FARC.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid