x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2001 Detecció d'esquerdes al reactor nuclear d'Ascó II

2001 Detecció d'esquerdes al reactor nuclear d'Ascó II

13/03/2001 Tal dia com avui

Ver imagen en tamaño completoEls tècnics que inspeccionaven la central nuclear Ascó II en l'operació de recàrrega de combustible van detectar l'existència d'esquerdes a la tapa exterior del reactor de la central. Segons els directors de la central va ser un problema que tenia solució i que anteriorment s'havia detectat en una vintena de centrals nuclears d'arreu del món.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid