Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)

El matí del proper dimecres 24 d’abril, la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) ha convocat un acte a Santa Coloma de Farners en solidaritat amb quatre antimonàrquics citats a declarar als jutjats

14/04/2024 Drets i Llibertats
El matí del proper dimecres 24 d’abril, la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) ha convocat un acte a Santa Coloma de Farners, en suport als quatre manifestants detinguts pels Mossos d'Esquadra el passat 5 de juliol, acusats d’entrar al recinte de l'hotel Camiral de Caldes de Malavella durant les protestes per l’entrega dels premis de la “Fundación Princesa de Girona”. A tots quatre se’ls ha citat a declarar als jutjats de la mateixa localitat on es realitzarà l ‘acte.

La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) en un comunicat fet públic avui  exigeix l’absolució dels quatre activistes, i ho argumenta, tot recordant que els quatre activistes antimonàrquics han estat acusats per una protesta que no va comportar danys materials ni violència (en un Estat democràtic respectuós amb la llibertat d'expressió, aquest judici no s'hauria dut mai a terme).

La convocatòria és el dimecres 24 d’abril a les 9.45h a la Plaça Farners de Santa Coloma de Farners per acompanyar als encausats Yann Caudron, Dayana del Po, Manu Carballeira i Quim Tell als jutjats.

A les 11.30h a la mateixa Plaça Farnes hi haurà un acte polític, on es realitzaran parlaments a càrrec de Elena Jiménez advocada i membre de la junta nacional d’Omnium, Martí Majoral portaveu d’Alerta Solidaria, Dolors Feliu Presidenta de l ANC i MH President Quim Torra, i per finalitzar actuació musical de Manel de Cal Sereno, Manu Carballeira, Dayana del Po i Eduard Ferrer “Vot”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid