Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANTIMONÀRQUICS
Nou comunicat de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines

Al comunicat s'informa que a instàncies de diferents entitats i/o organitzacions polítiques, a diversos municipis  s'han presentat les seves respectives mocions als plens municipals, perquè es declarin també republicans i antimonàrquics

28/10/2023 Política
Antimonàrquics Antimonàrquics

Nou comunicat de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines que tot seguit reproduïm:

 

COMUNICAT DE LA COORDINADORA ANTIMONÀRQUICA 

Des de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines, us anunciem que seguint l'exemple de Girona i Caldes de Malavella del passat mes de Juliol, un seguit de municipis, a instàncies de diferents entitats i/o organitzacions polítiques, han presentat les seves respectives mocions als plens municipals, perquè es declarin també republicans i antimonàrquics. En aquests municipis les mocions que, entre els mesos de Setembre i Octubre, han anat prosperat han estat aprovades.

Ens referim als ajuntaments de Celrà, Sant Julià de Ramis, Sant Gregori, Fornells de la Selva, Sant Feliu de Pallerols, Bescanó I Amer.. que conjuntament amb Girona i Caldes de Malavella ja sumen un total de 9 ajuntaments antimonàrquics a les nostres comarques.

I aquest propers mesos resten pendents mocions antimonàrquiques, als plens dels ajuntaments de La Cellera de Ter, Santa Coloma de Farners, Sant Martí Vell i Sant Jordi Desvalls.
Des de la Coordinadora Antimonàrquica, i des del seu compromís amb la lluita contra el despotisme, el caciquisme, el feudalisme, imperialisme i el neofranquisme que encarna i representa la Monarquia espanyola, animem i encoratgem a totes les organitzacions i entitats polítiques conscienciades, i no només de les comarques gironines, si no també de tota Catalunya i la resta de Països Catalans, a presentar les seves respectives mocions antimonàrquiques als plens dels seus ajuntaments, amb l’objectiu de donar suport i fer créixer un moviment, una lluita, de municipis i institucions que es plantin i es desmarquin dels Borbons i d’una monarquia que és engendrada pel franquisme.
Animem a presentar mocions als ajuntaments i a fer altres accions pertinents que es creguin oportunes en defensa de la nostra llibertat i dignitat.

Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid