Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANTIMONÀRQUICS
Es crea la Coordinadora Antimonàrquica de Girona que 's'estrena' convocant una manifestació contra la Fundación Princesa de Girona

La mobilització serà demà a les set del vespre a la plaça del Vi amb el lema "Fem fora al rei espanyol de Girona"

03/05/2022 Política

Diverses entitats gironines s'han agrupat per crear la Coordinadora Antimonàrquica de Girona que ha convocat una manifestació per instar a la Fundación Princesa de Girona a marxar de la ciutat. La manifestació de demà, que començarà a les set del vespre, portarà el lema Fem fora al rei espanyol de Girona.

La Coordinadora formada per l’ANC Girona, Òmnium Gironès, Girona Vota, ADAC, Ateneu 24 de juny, CDR Girona, la Forja, Fundació Les Voltes, SEPC (comarques gironines) i el Casal el Forn s'ha activat davant la propera celebració de diferents actes de la Fundación Princesa de Girona a la ciutat que el 9 i 10 de maig portarà el “Tour del Talent” a la ciutat.   

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid