Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Consell de la República
Valencians amb Puigdemont

Han fet una crida als valencians, homes i dones, perquè s’adheresquen al Consell de la República

25/03/2023 Política
La Junta Dinamitzadora del Grup Impulsor al País Valencià del Consell de la República Catalana, en compliment de l’acord adoptat en la reunió del 10 de desembre de 2022, ha visitat el molt honorable Carles Puigdemont, president del Consell de la República, a la seu del parlament Europeu.

En la reunió, els membres de la Junta Dinamitzadora han fet palès al President el seu suport i el dels valencians i valencianes que representen, testimonis d’un sentiment de simpatia molt estès al País Valencià envers la causa i la persona de Puigdemont.

Així mateix, s’hi ha tractat de la constitució de l’estructura territorial del Consell de la República al País Valencià, sense més dilació, i de la conveniència que el President es dirigisca al poble valencià, esperonant-lo en la lluita per la República Catalana i l’alliberament nacional i social del conjunt dels Països Catalans.

Cal destacar l’interès que el President ha mostrat per conèixer problemes i reivindicacions valencianes, les quals podrien ser objecte de preguntes al Parlament Europeu, quan la temàtica s’adeqüe a les qüestions abordades per la Cambra.

Com a conseqüència de la reunió, la Junta Dinamitzadora, en nom del Grup Impulsor, sol·licitarà formalment al Govern del Consell de la República la immediata constitució del Consell Local del País Valencià, en aplicació dels Codis aprovats per l’Assemblea de Representants del Consell.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La nació catalana, singularitat històrica
  10. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid