Consell de la República
Valencians amb Puigdemont

Han fet una crida als valencians, homes i dones, perquè s’adheresquen al Consell de la República

25/03/2023 Política
La Junta Dinamitzadora del Grup Impulsor al País Valencià del Consell de la República Catalana, en compliment de l’acord adoptat en la reunió del 10 de desembre de 2022, ha visitat el molt honorable Carles Puigdemont, president del Consell de la República, a la seu del parlament Europeu.

En la reunió, els membres de la Junta Dinamitzadora han fet palès al President el seu suport i el dels valencians i valencianes que representen, testimonis d’un sentiment de simpatia molt estès al País Valencià envers la causa i la persona de Puigdemont.

Així mateix, s’hi ha tractat de la constitució de l’estructura territorial del Consell de la República al País Valencià, sense més dilació, i de la conveniència que el President es dirigisca al poble valencià, esperonant-lo en la lluita per la República Catalana i l’alliberament nacional i social del conjunt dels Països Catalans.

Cal destacar l’interès que el President ha mostrat per conèixer problemes i reivindicacions valencianes, les quals podrien ser objecte de preguntes al Parlament Europeu, quan la temàtica s’adeqüe a les qüestions abordades per la Cambra.

Com a conseqüència de la reunió, la Junta Dinamitzadora, en nom del Grup Impulsor, sol·licitarà formalment al Govern del Consell de la República la immediata constitució del Consell Local del País Valencià, en aplicació dels Codis aprovats per l’Assemblea de Representants del Consell.