Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
infraestructures
Jornada al Congrés sobre“La política de grans infraestructures de transport a l'Estat espanyol”

El mateix dia, es farà una concentració a les 14h davant del Congrés espanyol a la confluència dels carrers Duque de Medinaceli y Pza. de las Cortes

24/03/2023 Territori
Dimarts que ve 28 de març, organitzada per diverses organitzacions ecologistes, de defensa del territori i a favor de la justícia climàtica, ambiental i social, se celebrarà en el Congrés dels Diputats una jornada per a debatre sobre la política de grans infraestructures de transport que es desenvolupa al nostre país, a la llum de l'emergència climàtica en la qual ens trobem.

Durant la jornada es presentarà un panorama general de la política de grans obres en matèria de transport i diversos casos d'oposició territorial a ampliacions d'aquestes infraestructures, per al que acudiran representants de les diverses lluites. Finalment, hi haurà una taula rodona amb representants dels diferents grups polítics que permetrà contrastar les seves diferents visions sobre aquest tema.

Convocat per Ecologistas en Acción, Alianza por el Clima, Coordinadora estatal por el Tren Público, Social y Sostenible, GOB, Comissió Ciutat-Port, Zeroport, Plataforma contra la Ampliación de Barajas, Asturies por Clima, Terraferida.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid