Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L’amenaça del polígon logísic als Masos de La Bisbal del Penedès continua
L?amenaça del polígon logísic als Masos de La Bisbal del Penedès continua L?amenaça del polígon logísic als Masos de La Bisbal del Penedès continua

El passat 26 de gener es publicà la notícia de la trobada d’alcaldes del Baix Penedès en la qual es va defensar la tesi que el Penedès necessita la creació de més polígons logísics i industrials a gran escala. Una de les participants va ser la representant i Alcaldessa de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès Agnès Ferrer, la qual es va posicionar a favor de la creació de nous polígons
a la comarca. 

Contràriament al què, el passat mes de desembre va manifestar en un vídeo publicat a les xarxes, en el qual desmentia la creació del macro polígon el Masos presentat a l’Ajuntament. Les entitats socials contràries a aquest tipus d’iniciatives logístiques al municipi proposen alternatives de defensa del territori, de creació d’un ecosistema econòmic basat en el respecte al medi, en la creació de riquesa opitmitzant els recursos.

 Defensen, que en la situació actual d’emergència climàtica, fer aquest tipus de polítiques de creixement desmesurat a costa del territori, hipoteca el futur econòmic i mediambiental de les noves generacions al municipi i entra en conflicte amb el model econòmic imperant. La polarització en aquests models de creixement convertirà les properes eleccions municipals en un plebiscit en el qual la societat haurà de decidir quin tipus de model de creixement econòmic i social vol per a la comarca.

No a la MAT La Bisbal del Penedès

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid