Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Premis
Lliurament de la 2a edició dels Premis 1 d'Octubre a la trajectòria
29/09/2022 Política

A les 19h, es lliuraran la 2a Edició dels Premis 1 d'Octubre a la trajectòria a les cotxeres de Sants. Els Premis els atorga l'Associació Més+MésLluny i són un reconeixement a aquelles persones, associacions, col·lectius i entitats que s’han distingit al llarg de la seva trajectòria en la defensa d’una societat més justa, més democràtica i més lliure, treballant per la llengua catalana, la independència del nostre país i la unitat d’acció.

Enguany els premiats són Rosa Vldlella i Badell, Quim Torra, Josep Guia i Marin, la Coral Sant Medir, Margarida Muset i Adel, Joaquim Arenas i Sampera, maria Costa i Baqué, Joan Font i Fabregó i la Coordinadora Associacions per La Llengua.

L'Associació Més+MésLluny treballa per crear les dinàmiques de consens necessàries que permetin la unitat d’acció en la defensa de la cultura, les llibertats i, en conseqüència, el digne desenvolupament social de les persones.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid