Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#MeridianaResisteix
Interior posa fi a la llibertat de manifestació: impedeixen per la força el tall de Meridiana Resisteix

'Meridiana Resisteix' ha mantingut el tall i protesta des del 2019. Ara el Govern de Pere Aragonès posa fi per la força a la protesta pacífica i reivindicativa que va iniciar el seu camí per reivindicar la llibertat dels presos polítics i exiliats

15/02/2022 Política

Una cinquantena de persones han tornat a mantenir el torcebraç de la manifestació-tall a l’avinguda Meridiana de Barcelona, que avui ha estat impedida per la força.

Després que la manifestació de #MeridianaResisteix realitzés una gran convocatòria de suport el passat dissabte, avui dilluns agents antiavalots dels Mossos han impossibilitat el tall que es porta a terme a la Meridiana des de 2019.

Fa pocs dies Interior va retirar l’autorització a aquesta protesta, pressionada per grups ultradretans i pel mateix ajuntament de Barcelona governat per Ada Colau, que ha realitzat declaracions contràries a aquesta protesta.

El tall de la Meridiana avui s'ha iniciat cap a les vuit del vespre, però ha durat poc temps, quan diverses furgonetes i agents de la policia autonòmica han desallotjat els manifestants de la via.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid