Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat
Encesa de torres, talaies i talaiots de la Mediterrània pels drets humans
07/01/2022 Drets i Llibertats

Un any més, el pròxim 15 de gener es durà a terme l'encesa de torres, talaies i talaiots de la Mediterrània pels drets humans.

La iniciativa d’encendre les talaies pels drets humans va néixer fa quatre anys a l’IES Marratxí i la Societat Balear de Matemàtiques. Ben aviat, la Direcció Insular de Patrimoni del Consell de Mallorca va assumir la coordinació dels diferents col·lectius implicats.

La direcció insular de Patrimoni compta amb la col·laboració d’Amnistia Internacional, l’Institut de Marratxí i el Fons Mallorquí de solidaritat i Cooperació.

Enguany, el Poblat Talaiòtic de s'Illot i el Talaiot de Na Pol se sumen a aquesta iniciativa on il·luminaran els seus respectius espais per reivindicar els drets humans i la protecció del patrimoni.

A més, també oferiran una visita guiada a ambdós jaciments completament gratuïta i de la mà de l'arqueòloga Raquel Barceló.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid