Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Detenen l'exvicepresident del Parlament Josep Costa i anuncia una querella per detenció il·legal

Costa ha estat traslladat pels Mossos a la seu del TSJC per comparèixer davant la magistrada  Maria Eugénia Alegret  que l'investiga per desobediència per haver tramitat el novembre del 2019, com a vicepresident del Parlament, resolucions a favor de l'autodeterminació i de reprovació de la monarquia.

27/10/2021 Drets i Llibertats

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres l'exvicepresident del Parlament Josep Costa (JxCAT) perquè acudeixi com a investigat davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per desobediència, després que la jutgessa el va citar a declarar el passat 15 de setembre. Estava citat a les 14.30 i, després de 20 minuts de compareixença, Costa ha sortit del tribunal i ha manifestat que presentarà una querella per detenció il·legal contra la magistrada Maria Eugènia Alegret.

Costa ha estat traslladat pels Mossos a la seu del TSJC per comparèixer davant la magistrada que  l'investiga per desobediència per haver tramitat el novembre del 2019, com a vicepresident del Parlament, resolucions a favor de l'autodeterminació i de reprovació de la monarquia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid