Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Reciprocitat Ara!
ACPV i Escola Valenciana celebren l’aprovació de la reciprocitat d’À Punt, TV3 i IB3 a les Corts

Les dues entitats demanen al president del Consell que faça efectiva la seua aplicació

24/03/2021 Comunicació

Acció Cultural del País Valencià i Escola Valenciana - Federació d’Associacions per la Llengua han celebrat l’aprovació de la reciprocitat d’À Punt, TV3 i IB3 aquesta vesprada a la Comissió de Radiotelevisió Valenciana i de l’Espai Audiovisual de les Corts Valencianes.

Aquesta Proposició No de Llei de les Corts Valencianes se suma a la PNL impulsada per les entitats socials ACPV, Escola Valenciana, Ciemen, Plataforma per la Llengua, Òmnium Cultural, Obra Cultural Balear, Kontseilua, A Mesa Pola Normalizacion Lingüística, Iniciativa Pol Asturianu i Asociación Cultural Nogará-Religada aprovada el darrer 11 de març i que acordava la “recepció recíproca de mitjans de comunicació dins d’aquests espais lingüístics”.

Després de l’aprovació de dues PNL a favor de la reciprocitat, primer al Congrés i ara a les Corts Valencianes, ACPV i Escola Valenciana reclamen al president del Consell que execute l’acord de les Corts Valencianes i aplique la reciprocitat de mitjans de forma efectiva.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid