Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Reciprocitat Ara
10 anys sense TV3 al País Valencià

La campanya Reciprocitat ara!, que va iniciar tot just fa un any, va fer difondre fa un mes el manifest "Manifest de la Sénia per la reciprocitat" on es fa una "crida al conjunt de la societat civil, entitats, institucions, sindicats i molt especialment als partits polítics de tradició democràtica que defensen el dret a viure en la llengua i la cultura pròpies perquè esmercen tots els esforços necessaris per fer efectiva, sense més excuses ni dilacions, la reciprocitat plena dels mitjans de comunicació, ràdios, televisions, plataformes, en català".

17/02/2021 Comunicació
Ara fa 10 anys que el Partit Popular va tallar les emissions de TV3 al País Valencià. Unes emissions que havien sigut possible gràcies a la voluntat popular que va pagar de la seua butxaca els repetidors que va instal·lar Acció Cultural del País Valencià.

No contents amb això, el 29 de novembre de 2013 varen tancar Canal 9. Després d'anys de mala gestió econòmica i de continguts, de fer baixar les audiències amb programes de baixa qualitat, de crear la televisió escombraria, d'enxufar “amiguets de l'ànima” i endeutar l'empresa fins a fer-la inviable, va decidir tancar la ràdio i la televisió dels valencians.

Per acabar de rematar la faena en gener de 2014 es van tallar també les emissions de Catalunya Ràdio, deixant el País Valencià sense mitjans audiovisuals d'ampli abast i en valencià.

En maig de 2015 el Partit Popular va perdre la majoria a les Corts Valencianes i amb el nou govern, dit del Botànic, la recuperació de la ràdio i la televisió valenciana eren factibles. I amb elles, la recuperació de les emissions de TV3. Però com altres promeses electorals, la burocràcia parlamentària, administrativa i una limitada voluntat política ens han portat a un Apunt Mèdia de baix pressupost i a una reciprocitat d'emissions inexistents.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid