Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Esperem el Nadal per a discutir?
30/11/2020 Guillem Vendrell

Si el grup al qual pertanys i pel qual poses la cara públicament, diu que ha pres una decisió política i tu, a més a més igual que l’altre 80% de la direcció són membres d’un altre partit amb reconegut ideari dissolucionista i per què no dir ho fraccionalista, quan es queden en minoria però que sembla que s’ho han muntat per a ser majoria a la direcció sense ser majoria al conjunt; molt menys encara comptant la gent sense adscripció política militant, i tu militant de l’altre partit calles, no opines… Quelcom no funciona.

Aleshores sobre això últim, els qui van crear o impulsar la formació àmplia que ells pretenen partit i vosaltres els hi ho deixeu dir i ho dieu també, ostres! Llavors?

Dic, aquests fundadors estaran molt preocupats per la vessant de caiguda lliure en braços de l’enemic a la que estan impulsant a les CUP.

Si vosaltres no demostreu que en teniu una posició diferenciada, només hi ha dues opcions.

1- Quan ens veu dir que si guanyaven el referèndum seria la nostra major basa, ens veu enganyar.

2- Si ara accepteu un nou referèndum amb mil excuses però que amb més del 50% d’aquí a cinc anys serà de veritat vàlid i no vos diferencieu (Espanya no perdrà a les urnes el que va guanyar a la guerra), també ens estareu pretenen enganyar.

Desprestigiant el que dieu que teniu com a guia per a l’acció i negant la vocació de poder per els treballadors i les més amplies majories populars. (En defensa del Marxisme)

És clar, des de fora és fàcil opinar, no serà per mi que des de fa 3 anys que vaig demanar poder opinar des de dins. No es tracta de disciplina al treball col·lectiu sinó de comprensió.

Després, una vegada decidit, tots a l’una. Malgrat pandèmia institucionalitzada.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid