Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8-M
El Comitè de Vaga del 8 de març presenta les accions preparades per la jornada de lluita a Osona i el Lluçanès
03/03/2020 Gènere
El Comitè de Vaga del 8 de març presenta les accions preparades per la jornada de lluita a Osona i el Lluçan El Comitè de Vaga del 8 de març presenta les accions preparades per la jornada de lluita a Osona i el Lluçan
El Comitè de Vaga del 8 de març d'Osona i el Lluçanès compartirà aquest dimecres 4 de març a les 20h la feina feta i les accions programades per la jornada de lluita convocada pel proper diumenge dia 8 de març.
Per tercer any consecutiu s’ha creat el Comitè 8M d’Osona i el Lluçanès per preparar la jornada de lluita del 8M, Dia Internacional de les Dones Treballadores. Com cada any, el Comitè es posa en marxa després de les vacances de Nadal i es reuneix setmanalment i de forma assembleària a Can Pau Raba. El Comitè és no mixt, està obert a individualitats i no representa cap col·lectiu feminista en concret.
Davant la dificultat de convocar una vaga general el diumenge 8 de març, els col·lectius feministes anticapitalistes dels Països Catalans ens hem organitzat per treballar unitàriament a nivell de Països Catalans, des de Perpinyà a Alacant, reforçant els eixos de cures i consum i les tesis anticapitalistes i antiracistes, sota el lema “Fins que valgui la pena viure. Combatem juntes el patriarcat, construïm present feminista”.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid