Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català
Ada Parellada, FemCat, Anna Casassas, Jaume Arnella, Agustí Vilar i Eva Serra, Premis Nacionals Joan Coromines 2019

Conduït per Fina Rius, l’acte ha inclòs un homenatge pòstum a la historiadora i històrica militant de l’esquerra independentista Eva Serra, traspassada el juliol de 2018, a més d’un reconeixement a la santfeliuenca Joana Raspall, escriptora coneguda per l’obra poètica infantil.

29/09/2019 Llengua
Aquest dissabte, dia 28 de setembre, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL)  ha celebrat la XVIII edició dels Premis Nacionals Joan Coromines.

L’acte, que s'ha celebrat a la Sala Ibèria de Sant Feliu de Llobregat amb l'assistència de més de 150 persones, ha volgut reconèixer a diverses persones, entitats i empreses que el darrer any s’han distingit pel seu compromís en defensa de la llengua, la cultura i la nació catalanes.

Enguany, la CAL ha volgut premiar la cuinera Ada Parellada, la Fundació d’Empresaris de Catalunya (FemCat), la traductora Anna Casassas, el cantant Jaume Arnella i també el mestre i poeta Agustí Vilar Martínez, a qui ha recaigut el guardó local.

Conduït per Fina Rius, l’acte ha inclòs un homenatge pòstum a la historiadora i històrica militant de l’esquerra independentista Eva Serra, traspassada el juliol de 2018, a més d’un reconeixement a la santfeliuenca Joana Raspall, escriptora coneguda per l’obra poètica infantil.

Per amenitzar l’acte, que ha comptat amb la presència de representants del govern municipal i la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, han actuat Fèlix Blay i Carme Poch al piano recitant poemes de Joana Raspall a més del Cor de l’Ateneu i l’Esbart de Sant Feliu de Llobregat. 
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid