Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
NI presos ni exiliats
Noves amenaces d’agressions a SILENCI de Madrid amb la passivitat de la Policia Nacional

Denuncien públicament el sistemàtic i vergonyós incompliment per part del "Cuerpo Nacional de Policía" del deure de garantir els drets i llibertats dels ciutadans, així com el deure d'impedir i perseguir delictes.

29/05/2019 Drets i Llibertats

Avui dimecres 29 de maig, durant l’acció de SILENCI a Madrid, la persona que la setmana passada va agredir a Lluís Pastrana, un dels portaveus de l'acció, novament amb crits ha proferit repetides amenaces d’agressions al mateix integrant del SILENCI.

Això ha succeït  a menys d'un metre de distancia d'on es trobaven els agents  de policia, els quals no solament no han actuat d'ofici, com és el seu deure, sinó que han rigut obertament per la situació.

Davant la recriminació per part dels membres del SILENCI, per la seva actitud de col·laboració omissiva amb l’atacant,  la seva resposta ha estat un prepotent i indiferent "denúncienos".

El col·lectiu del SILENCI volem tornar  denunciar públicament el sistemàtic i vergonyós incompliment per part del "Cuerpo Nacional de Policía" del deure de garantir els drets i llibertats dels ciutadans, així com el deure d'impedir i perseguir delictes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid