Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Volència Masclista
Un minut de silencia davant de l'Ajuntament de Badalona per denunciar un nou cas de violència masclista
18/06/2018 Gènere
Aquesta matinada, un home s'ha lliurat a la policia municipal de Badalona ha confesat la mor de la seva parella. Es tracta d'un home de 48 anys, de nacionalitat guatemalenca, igual que la víctima. Els fets han passat al barri de la Salut en el context d'una discussió familiar durant la qual l'home ha escanyat la seva parella, segons ha explicat l'home a la policia. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació i intenten aclarir les circumstàncies d'aquest mou cas de violència masclista.

Ales 12h s'ha fet un minut de silenci davant l'Ajuntament de Badalona en el que també hi ha assistit la consellera de Justícia, Ester Capella, coincidint amb la visita que fa a la ciutat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid