Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ni presos ni exili
David Fernàndez i Pepe Beúnza participaran a Tarragona en la concentració "Silenci, Rebel·leu-vos"
16/07/2018 Drets i Llibertats
L' exdiputat de la CUP al Parlament  David Fernàndez i l'històric activista i assessor de l' Institut per a l'Acció No Violenta Pepe Beúnza participaran dimarts 17 de juliol, de les 12 a les 12.30 hores, a la concentració que es fa cada dia davant dels Jutjats de Tarragona contra la repressió i per la llibertat.

La concentració reclama la llibertat dels presos polítics catalans i interpel·la als jutges, fiscals i policies que trenquin el seu silenci i es rebel·lin contra la vulneració sistemàtica dels principis del dret penal i processal.

David Fernàndez i Pepe Beúnza, que va ser el primer objector de consciència al servei militar franquista per motius polítics, formen part d' "En peu de pau", una plataforma formada per diferents col·lectius per estendre i promoure la resistència civil pacífica i no-violenta, en un context de mobilitzacions contra la repressió de l'Estat per la retallada de drets i llibertats.

Les concentracions “Silenci, rebel·leu-vos” es fan de dilluns a divendres, davant dels Jutjats, de 9 a 14 hores. De les 12 a les 12.30 h. els participants estan en estricte silenci.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid