Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluc Salellas denuncia que el president de la Diputació de Girona entén les institucions públiques com un "xalet" privat

Avui el regidor de la CUP de Girona Lluc Salellas ha denunciat mitjançant les xarxes socials que la Diputació de Girona ha pagat amb diners públics un dinar a "treballadors, amics i convidats"

31/07/2018 Política

Avui el regidor de la CUP de Girona Lluc Salellas ha denunciat mitjançant les xarxes socials  que la Diputació de Girona ha pagat amb diners públics un dinar a "treballadors, amics i convidats". Concretament Salellas ha escrit: "Avui Miquel Noguer serà nou president de la Diputació de Girona i ha decidit que tots els gironins i gironines paguem aquest dinar a treballadors, amics i convidats del dia. Com si fos una cort medieval. Ràbia i vergonya d'entendre les institucions públiques com un "xalet" privat. A la gent de la CUP que no ens hi comptin."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid