Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manifest
Personalitats del món polític, social, cultural, del treball i del món local es posicionen en favor del govern de Badalona

Oriol Junqueras, Ada Colau, Òscar Camps, Màrius Díaz, Sílvia Soler, Lluis Cabrera, David Fernàndez o Maite Arqué, són algunes de les nombroses mostres de suport rebudes els darrers dies.

14/06/2018 Política

Personalitats destacades del món polític, social, cultural, del treball i del món local es posicionen en favor de l'actual govern municipal de Barcelona impulsant el manifest "Amb Badalona no s’hi juga". Avui es fa públic les persones que s’han adherit al manifest i, a la vegada s’obre la possibilitat a noves adhesions.

Consideren que "El govern encapçalat per  Dolors Sabater ha representat una onada d’aire fresc i una clara mostra que hi  pot haver una altra manera de governar, prioritzant les persones, la cohesió i els serveis públics com a drets socials".

Durant aquests anys de govern, expresen que la imatge de la ciutat, tant internament, com des de l’exterior ha donat un gir radical aquests darrers anys, del model d’exclusió liderat pel PP “Albiol limpiando Badalona” al de la “badalona acollidora de tots i totes”, que  lidera l’actual govern d’esquerres,format per Guanyem Badalona en Comú, ERC-Avancem-MES i ICV-EUiA

Ara, un inexplicable moviment del PSC (amb només 3 regidors/es de 27), aliat amb PP (10 regidors/es) i Cs (1 regidor), pretén posar fi a la proposta progressista i transformadora i obrir les portes a la crispació i la pèrdua de drets que representa el PP de Xavier García Albiol,a la ciutat.

Per tal de canalitzar aquesta força social, les forces de govern de l’Ajuntament de Badalona han decidit fer públic un manifest, que recull els principals arguments per la seva continuïtat, en base al ja realitzat i a les propostes pressupostades.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid