Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP Badalona crida a fer front a Albiol i els seus intermediaris, a través del lideratge de Dolors Sabater
Davant la situació convulsa en la qual es troba la ciutat, a causa de la voluntat d’Albiol de tornar a l’alcaldia a través del PSC, des de la nostra organització volem manifestar:

-El projecte d’unitat popular ampli i transversal de Guanyem Badalona, encapçalat per l’alcaldessa Dolors Sabater, és la millor garantia per construir una ciutat per a tots i totes les veïnes, lliure de racisme i amb plena justícia social, és el millor dic de contenció de l’extrema dreta a la nostra ciutat.

-El nostre suport amb el Govern municipal no és acrític i hi hem trobat discordances amb diferents polítiques municipals endegades, tals com l’urbanisme, el model turístic o altres pràctiques heretades dels governs anteriors del PSC i del PP. Són crítiques constructives que, alhora, posen de manifest la necessitat de poder desplegar el projecte amb tots els recursos, combatent les reticències que frenen l’avenç de la justícia social. Un dels exemples d’avenços en justícia social i construcció d’una ciutat més justa són els pressupostos presentats pel Govern municipal, pels quals l’alcaldessa Dolors Sabater es va sotmetre a una moció de confiança, trencant així amb les pràctiques d’apoltronament al poder, al qual la vella política ens té acostumats.

-Aquesta manera de fer política valenta i justa, aquest projecte polític cohesionador i social que representa Dolors Sabater en la seva posició d’alcaldessa es contraposa amb aquells que la volen fer caure, amb aquells que tenen un projecte de ciutat pensat només per a enriquir al més rics i per a excloure a tothom qui no sigui com ells. El racisme, la injustícia i la corrupció, malauradament, té una cara molt visible a la nostra ciutat. Xavier Garcia Albiol representa una època fosca de Badalona, representa la discriminació de veïns i veïnes pel seu lloc d’origen o la seva religió, representa el partit més corrupte d’Europa. Així doncs, aquesta moció de censura va de Dolors o Albiol, de cohesió o de racisme, de justícia social o de corrupció.

-Exigim a totes les forces polítiques de Badalona que es posicionin. Que expliquin a la ciutadania quin model de ciutat volen: el que exclou i empobreix als més desafavorits o el que treballa per la cohesió i una vida digna de viure per als veïns i veïnes. Que deixin de buscar excuses i subterfugis per fer el joc a l’extrema dreta que està disposada a tot per tornar al poder. Que abandonin el partidisme i els tacticismes i estiguin a l’alçada del que la ciutat i la seva gent necessita. Aquest 20 de juny és o Dolors o Albiol.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid