Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comiat a Sergi Muñoz, voluntari de l’ANC que ens va deixar dijous passat als 23 anys

Divendres a la plaça Catalunya de Barcelona es va fer un petit homenatge a Sergi Muñoz, voluntari incansable de l’Assemblea que ens va deixar dijous passat als 23 anys.

04/03/2018 Harmonies de lluita

Divendres passat al vespre, la marxa habitual dels divendres que l’ANC del Barcelonès organitza pels presos polítics i el retorn del Govern a l’exili, i que Sergi Muñoz ajudava a preparar i hi participava, va servir també pel seu record i homenatge (una gralla va tocar el Cant dels Ocells, es va fer un minut de silenci, es va cantar La vall del riu vermell, i després d'uns parlaments els assistents van cantar Els Segadors). Ahir, dissabte a les 18.00h, se celebrà la cerimònia de comiat, la incineració i el seu comiat.

 

Tot seguit reproduïm un text publicat divendres passat al facebook de l'ANC de Santa Coloma de Gramenet en record d'en Sergi Muñoz:

"Ahir ens va deixar als 23 anys una persona molt especial. Un company i amic de l'ANC d'Hospitalet: en Sergi Muñoz.

A Santa Coloma el vam conèixer personalment ara fa un any, en l'organització de la nostra comparsa de La Rua de Carnestoltes .

En Sergi hi va col.laborar molt activament, sempre disposat i amable amb tothom. Es va convertir en una peça indispensable d'aquella aventura boja, participant amb idees, amb reunions, dedicant-li moltes i moltes hores. Es va responsabilitzar de la música, i va ser un dels protagonistes de l'èxit de la comparsa, fent d'un divertit "Rajoy".


Des de llavors, l'hem anat trobant i saludant, veient com col.laborava en actes de l'ANC nacionals, sempre amatent per ajudar.


La mort dol sempre, però més en una persona tan jove. En Sergi representa la feina valuosa i indispensable dels voluntaris. El dia que arribem a la nostra fita plena, pensarem en el Sergi i li ho agrairem, perquè ell també ho haurà fet possible.


El seu esperit animòs, alegre i jove sempre serà entre nosaltres! Et trobarem a faltar Sergi, però seguirem la lluita per tu i d'altres com tu, que ens han deixat i allà on siguis sabem que ens estaràs vigilant!".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid