Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria independentista
Homenatges als lluitadors independentistes Ton Ribas i Macià Manera, a l'Hospitalet i a Montuïri

Divendres 23 es portarà a terme un acte d'homenatge al lluitador independentista Ton Ribas a l'Hospitalet del Llobregat. El proper 22 de juliol a Montuïri es realitzarà l'homenatge a Macià Manera

22/06/2017 Política

L'homenatge a Ton Ribas es portarà a terme divendres 23 de juny, a les 20h a la plaça de l'ajuntament de l'Hospitalet del Llobrega, organitzat per diverses entitats locals i coincidint amb els actes culturals de la Flama del Canigó i la Festa de Sant Joan.

El passat 30 d'abril es va realitzar el comiat de Ton Ribas, en una cerimòni emotiva i amb una nombrosa presència de familiars, amics i companys de lluita i de l'excursionisme català que van omplir la sala del Tanatori de l'Hospitalet de Llobregat.

De l'Hospitalet a les Illes: acte el 22 de juliol

El 22 de juliol es realitzarà a Montuïri (Mallorca) l'acte d'homenatge al militant independentista traspassat Macià Manera. L'acte, amb el lema 'Mai no t'oblidarem', s'iniciarà les 22 hores, a l'esplanada del museu de Son Fornés.

Aquest homenatge comptarà amb intervencions i actuacions de Biel Majoral, Al Mayurqa, Pau Alabajos, Glosadors de Mallorca, xeremiers Pau i Càndid, Pep Toni Rúbio, Titot i David, Toni Nicolau, Marcel Pich, Vers Endins, Joan Tardà, Anna Gabriel i Agustí Cerdà. La presentació serà a càrrec de Maria Bauçà i Miquel Gelabert, i les actuacions dels grups: Brams, Destroyers, Indigests i Fonoi.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid