Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xirinacs
Quart acte en homenatge a Lluís Maria Xirinacs a Cerdanyola
24/05/2017 Cultura

El proper dijous 1 de juny a les 19h es realitzarà un nou acte en homenatge a Lluís M. Xirinacs a Cerdanyola del Vallès. L'acte es durà a terme les 19h del vespre a la Sala del Museu d'Art de Cerdanyola (MAC) c/ Sant Martí, 88 a Cerdanyola del Vallès.  

L'acte té el títol "Demòtica i Democràcia participativa" i comptarà amb amb Dolors Marín i Núria Roig, ambdues membres del grup d'investigació Globàlium, amb qui es realitzarà un debat posteriorment.

Aquest acte, com els anteriors realitzats els  dies 6  , 15 d'abril  i 17 de maig està centrat també en la figura de Xirinacs, i organitzat per la Comissió Ciutadana 'Llegat Xirinacs' de Cerdanyola i amb títol "Llegat Xirinacs a 10 anys de la seva mort." Aquest actes compten amb la col·laboració d'Òmnium Cultural, l'ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Fundació Randa - Lluís M. Xirinacs.

Presentació de “La traïció dels líders” a Barcelona

També s'ha anunciat l'acte que es realitzarà dimarts 13 de juny, a les 19.30h dins de les xerrades La gota catalana, que es durà a terme al carrer Cartagena, 230, 5è, 1a (tocant c/Mallorca).

La presentació anirà a càrrec de Núria Roig, de la Fundació Randa - Lluís M. Xirinacs, i Roser Veciana.

Es portarà a terme la presentació i debat sobre la trilogia de Lluís Maria Xirinacs: “La traïció dels líders”: Primera Part: La sembra laboriosa (1971-76); Segona: Una pedregada seca (76-77); i Tercera: La collita perduda (77-79, amb ampliacions el 1981 i el 1994), que gràcies a la Fundació Randa - Lluís M. Xirinacs ha estat digitalitzada i accessible de forma gratuïta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid