Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llei de Símbols
Crida a celebrar la derogació de la Llei de Símbols i a lluir novament els llaços

Per reivindicar la llibertat d’expressió i la nostra cultura

05/10/2015 Política

Demà a les 16h es presentarà el projecte de llei que derogarà la Llei de símbols que es va treure "de la màniga l’Executiu Bauzá per silenciar el rebuig a les seves polítiques contra la llengua i la societat", així s'expressa la majoria de l'arc parmentari balear. Cal remarcar que s'ha demanar al PP que se sumi al projecte de llei.

Les forces polítiques que presenten el projecte de llei han convidat a totes aquestes entitats i a la resta de la ciutadania a celebrar-ho a les 18:00 davant del Parlament. També han fet una crida a lluir novament els llaços, per reivindicar la llibertat d’expressió i la nostra cultura. El símbol que va simbolitzar la lluita serà dimarts un símbol de celebració!

En aquests moments cal recordar totes les entitats que varen fer pinya entre ciutadans i territoris, simbolitzada en el llaç, com entre d’altres: Joves de Mallorca per la llengua, Obra Cultural Balear, Assemblea de Docents, FAPA, STEI-I, FETE-UGT, FE-CCOO, Anpe, Plataforma Crida, Jubilats per Mallorca, Plataforma per la Llengua, Acció Cultural de Menorca, Acció Cultural del País Valencià, Federació de Pares i Mares de Menorca, Escoltes de Menorca, Aire Nou Bao, Institució cultural de la franja de Ponent, Institut d’Estudis Eivissencs, Institut d’Estudis del Baix Cinca, Associació Cultural dels Països Catalans i també Enllaçats per la llengua, entitat que va impulsar Miquel Albero, a qui volem recordar especialment, ja que malauradament no podrà viure la derogació de la llei contra la qual va lluitar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid