Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Enllaçats pel català
El PP prohibirà l’exhibició de llaços per la llengua als instituts de les Illes

El govern prepara una normativa que regularà els usos de les façanes dels centres educatius

24/08/2012 Llengua

El Departament d'Ensenyament del govern de les Illes no permetrà que es visualitzin els llaços per la llengua als centres públics i prepara una normativa en aquesta línia. El Departament considera que en els edificis de titularitat pública només s'hi poden penjar banderes oficials.

Amb aquesta mesura, de la despenjada dels llaços per funcionaris de manteniment d'Ensenyament que va generar nombroses protestes i no es van sortir amb la seva, es passa directament a la prohibició per decret per reprimir la campanya en defensa del català.

La iniciativa va sorgir de l'IES Albuhaira de Muro

La iniciativa "Enllaçats pel català!" va acabar de perfilar-se el passat mes de gener a l'IES Albuhaira de Muro per iniciativa dels coordinadors de normalització lingüística de tretze instituts del nord de la illa. Segons els organitzadors, en aquests temps de "persecució" contra el català els centres educatius han d'adoptar una postura clara amb l'objectiu de generar un revulsiu per a tota la ciutadania.

En aquest sentit, cal remarcar que la campanya ha trapassat els centres educatius per situar-se a les façanes privades de molts habitatges de les Illes, així com en alguns ajuntaments. La campanya també ha fet el salt al Principat i a la resta de la nació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid