x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llengua
La Plataforma per la Llengua presenta la CatalApp, una aplicació per viure 100% en català
13/03/2017 Cultura

Aquest dimecres, amb motiu del Dia Mundial dels Drets del Consumidor, la Plataforma per la Llengua presentarà la CatalApp. Es tracta d’una innovació per a telèfons mòbils que permetrà valorar l’atenció oral, escrita i virtuals dels establiments en funció de l’ús que fan de la llengua catalana i que ha de permetre poder viure 100% en català.

Les dades dels estudis sobre comerç i altres àmbits de concurrència pública demostren que la presència del català encara no ha arribat a uns llindars de normalitat i fa que els consumidors no puguin usar la llengua pròpia quan van a comprar o a fer ús d’algun servei. Per això, gràcies a la CatalApp, seran els mateixos usuaris els qui podran valorar els establiments en funció de la responsabilitat lingüística i podran decidir on volen gastar els diners seguint els seus propis criteris de qualitat.

La directora de la Plataforma per la Llengua, Neus Mestres, presentarà aquesta app a les 13.00 hores al Restaurant Citrus (passeig de Gràcia, 44) de Barcelona, en una roda de premsa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid