Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La PAH Garrotxa celebra el seu 3r aniversari amb 40 casos resolts

Fins a dia d'avui, la PAH Garrotxa ha aconseguit conquestes com 13 dacions en pagament amb lloguer social, 7 dacions en pagament sense lloguer, 4 lloguers socials o 5 condonacions de deute amb lloguer social, així com la recuperació de subministrament d'aigua, electriciat o gas.

25/02/2017 Res-pública
La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de la Garrotxa ja ha arribat a la quarantena de casos resolts. Ho han fet públic els seus membres a l'acte de celebració del seu 3r aniversari, que ha aplegat a unes 150 persones al Passeig de la Muralla d'Olot.

Fins a dia d'avui, la PAH Garrotxa ha aconseguit 13 dacions en pagament amb lloguer social, 7 dacions en pagament sense lloguer, 4 lloguers socials, 5 condonacions de deute amb lloguer social, 2 condonacions sense lloguer, 1 refinançament, 1 refinançament amb quitança de part del deute, la recuperació d'1 subministrament d'aigua, 5 de llum i 1 de gas.

Els membres de la PAH s'han mostrat molt satisfets pels èxits aconseguits i han subratllat que darrere de cada número hi ha una família afectada. També han exigit als diversos governs que apliquin les lleis disponibles per posar a disposició els pisos buits de la ciutat, ja que a hores d'ara encara hi ha desenes de famílies en situacions d'urgència.

A l'acte s'hi ha pogut veure una exposició de fotos de diverses accions, assemblees i manifestacions que ha realitzat la plataforma des dels seus inicis, el 22 de gener del 2014, ara fa tres anys.

Actualment, la PAH es troba cada dilluns a les 18.30 al local d'entitats del Passeig de la Muralla. A cada assemblea hi assisteixen un mínim d'una quarantena de persones i són obertes a tothom. La plataforma recomana a tothom que tingui algun problema amb la hipoteca que hi assisteixi per informar-se de quins drets té i com pot solucionar la seva situació.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid