Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Refugiats
Neix a Olot la Plataforma Garrotxa Acull

Fa una crida a tota la ciutadania a assistir a una concentració de solidaritat amb totes les persones refugiades, el proper divendres a les 19:30 a les escales de Sant Esteve

15/09/2015 Drets i Llibertats

El nou col∙lectiu, Plataforma Garrotxa Acull, està integrat per totes aquelles persones que es solidaritzen i volen col∙laborar en la millora de la situació de les persones refugiades. Milions de persones, la majoria ciutadans sirians, però també afganesos, eritreus, sudanesos, kurds o iraquians que estan fugint dels conflictes bèl∙lics dels seus països buscant refugi a Europa.

Un dels objectius de la plataforma és difondre la màxima informació sobre les causes i el desenvolupament del drama migratori que viu la Mediterrània. Despertant la consciència ciutadana en la necessitat d’implicar­se davant d’aquesta crisi de forma conjunta i solidària, organitzant iniciatives d'ajuda a les persones refugiades com la recollida de materials per enviar a les zones afectades o la creació d'un cens de famílies acollidores de la comarca.

La plataforma vol presentar mocions a les institucions municipals per demanar implicació i recursos per aquesta tasca tan urgent.

A través de la pàgina de Facebook, de Twitter @GarrotxaAcull i el correu electrònic refugiatsgarrotxa@gmail.com es podrà contactar amb la Plataforma i seguir totes les informacions.

A més a més, la plataforma també col∙laborarà amb les organitzacions internacionals presents en els països de pas. Per fer­ho, es poden fer aportacions econòmiques en aquest número de compte: ES4514910001222113756122
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid