Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
Una sentència dóna la raó a la portaveu de la PAH Girona-Salt i anul·la l'execució per la clàusula abusiva

La sentència dóna la raó a la portaveu de la PAH i desestima el recurs presentat anteriorment per Caixa Penedès, perquè considera abusiva la clàusula de venciment anticipat

19/07/2016 Drets i Llibertats

L’Audiència Provincial de Barcelona ha emès una sentència que anul·la l’execució hipotecària de la portaveu de la PAH Girona-Salt, Marta Afuera, perquè considera abusiva la clàusula de venciment anticipat. Aquest procés judicial es va iniciar fa més de cinc anys: aleshores Afuera va ser denunciada per no poder pagar una hipoteca d'uns 112.000 euros per la compra d’un domicili a Tordera.

La sentència del jutge dóna la raó a la portaveu de la PAH i desestima el recurs presentat per Banc Mare Nostrum (que fou Caixa Penedès). Abans, el jutjat de primera instància 1 d’Arenys de Mar ja va declarar nul·la aquesta clàusula per considerar-la també abusiva, i ordenava anul·lar tot el procés d’execució hipotecària.

Tal i com recull el diari ARA, es tracta d'una sentència ferma de l’Audiència de Barcelona. 

En conèixer la sentència Afuera ha declara tque “És una gran victòria però hi ha molta gent que ha viscut una situació similar i no s’ha pogut defensar”, ha valorat Afuera que durant anys ha liderat els moviments d'afectats per la hipoteca a les comarques gironines.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid