Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
habitatge
La PAH a les Illes exigeix mesures que garanteixin l'accès a un habitatge digne i als subministres bàsics

Presenta avui, a les 11:30h davant el Parlament de les Illes un document de mesures d'abast autonòmic per garantir el dret a l'habitatge i fer front a les situacions de pobresa energètica. També és farà a altres indrets de l'Estat

03/11/2015 Drets i Llibertats

La PAH Mallorca ha citat per aquest dimarts 3 de novembre a tots els portaveus dels grups polítics representats al Govern Balear per tal de fer entrega del text de la Iniciativa Legislativa Popular redactada per la Plataforma d'Afectades per les Hipoteques i que a Catalunya s'ha formalitzat com la Llei 24/2015.

La situació de crisi habitacional a l'Estat Espanyol queda clara amb més de 600.000 execucions hipotecàries i quasi mig milió de desnonaments, dels quals 1193 s'han efectuat a ses Illes durant els primers 6 mesos de 2015, xifres que ens demostren que es manté la problemàtica, que els desnonaments no davallen.

Les mesures adoptades fins avui són d'abast tan limitat que, com les xifres reflecteixen, no han estat capaces de donar una solució i de garantir el Dret a un Habitatge Digne. És més, davant la ILP presentada per la PAH amb l'aval de quasi 1,5 milions de signatures el govern del Partit Popular va redactar una Llei que no ha servit pràcticament de res i que a més la banca ignora sense conseqüències per aquesta vulneració.

Davant tot plegat, les PAH a l'Estat faran el lliurament aquest dimarts i el proper dia 10 d'un document, una ILP d'àmbit autonòmic, per tal de donar solució a la problemàtica de l'habitatge i a la pobresa energètica.

Aquesta acció es suma a la presentació de mocions als ajuntaments per tal de donar suport a les “Exigències PAH” que és el compromís amb matèria d'habitatge que la PAH demana als partits polítics que concorreran a les pròximes eleccions del 20D i que es resumeixen en els següents punts: Dació en pagament retroactiva; Lloguer estable i assequible;  Habitatge accessible;
Subministres bàsics garantits i Creació d'un Observatori de l'Habitatge.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid