Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#FeixismeMaiMés
La UCFR Garrotxa convoca una concentració "Per la llibertat, la convivència i la democràcia"
12/07/2013 Drets i Llibertats

La Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de La Garrotxa (UCFR) ha convocat una concentració ciutadana de caire cívic i pacífic el proper dissabte 13 de juliol a les 11 hores davant de l'església de Sant Esteve d'Olot (Plaça Rector Ferrer) sota el lema "Per la llibertat, la convivència i la democràcia...#FeixismeMaiMés". L'objectiu de la mobilització "és el de reafirmar-se  en aquests valors, tot deixant palès que rebutgen qualsevol mena d'apologia del feixisme".

També s'ha fet una crida al conjunt de la població olotina a participar a la concentració, per "la defensa de la llibertat i la democràcia es cosa de totes i tots, de la mateixa forma que és cosa de totes i tots evitar que el feixisme avanci. Hem d’evitar-ho, és la nostra responsabilitat" remarca la UCFR.

La concentració compta amb el suport de 14 entitats, col·lectius, partits polítics i associacions de la societat civil garrotxina, així com més de 40 persones.

Cal recordar que fa uns dies  la UCFR denunciava la celebració d’un acte feixista a Olot, en el que es pretenia commemorar el 77è aniversari de l’aixecament militar que va donar lloc a la Guerra Civil espanyola. Gràcies a aquesta denúncia, així com a les gestions fetes tant per l’Ajuntament d’Olot, UCFR Garrotxa, i entitats i persones a títol individual "s’ha pogut evitar la celebració de l’esmentat acte, si més no, no com els seus organitzadors tenien pensat inicialment" apunta l'entitat.

Ara bé, els convocants  mantenen la concentració amb la voluntat que  "les persones assistents mostrin el seu rebuig al feixisme, però sobretot volem que sigui un acte de reafirmació en els valors de la llibertat, la convivència i la democràcia, valors que caracteritzen i han de continuar caracteritzant a la nostra societat en el futur".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid